Sådan bliver du administrator på din Project Zomboid-server

Hvis du giver en bruger administratoradgang på din Project Zomboid-server, kan brugeren udføre administratorkommandoer i spillet, f.eks. udelukke, slå lyden fra eller sparke spillere.

En komplet liste over kommandoer er tilgængelig på Project Zomboid Wiki.

Tilgængelige admin-niveauer for Project Zomboid

Nedenfor er alle admin-niveauer til en dedikeret Project Zomboid-server, som du kan tildele andre spillere. Hvert niveau har sit eget sæt af kommandoer, hvor Admin har den fuldeste adgang til serveren.

• admin
  • moderator
  • overseer
  • gm
  • observer

Tilføjelse af en administrator via konsollen

Hvis du har brug for at give en anden spiller administratoradgang, kan du gøre det på denne måde.

1. Naviger til Konsollen på din servers kontrol Panel.
  2. Indtast kommandoen SetAccessLevel <brugernavn> <niveau>. Hvis du vil fjerne et adgangsniveau, skal du bruge none som niveau.
  3. Tryk Enter eller klik på Send knappen. Du vil modtage en bekræftelsesmeddelelse i din konsol, der angiver, at spilleren har fået det valgte admin-niveau.

Du har nu samlet et admin-team til din Project Zomboid-server!

Hvis du har brug for yderligere hjælp, bedes du kontakte vores support på: https://pineriver.dk/submitticket.php