Installering af Mods på Project Zomboid Server

1. Find Serverkonfigurationsfilen: Naviger til /home/container/.cache/ og find din serverkonfigurationsfil, som vil have navnet på din server med .ini endelsen.

2. Åbn Filhåndteringen: Log ind på dit serverkontrolpanel og åbn filhåndteringen.

3. Rediger Konfigurationsfilen: Find og åbn <servername>.ini filen for redigering.

4. Tilføj Mods: Tilføj WorkshopItems= linjen, hvis den ikke allerede eksisterer. Indsæt Steam Workshop ID'erne for de mods, du ønsker at tilføje, adskilt af semikolon. Eksempel: WorkshopItems=123456789;987654321;1112131415.

5. Gem Ændringerne: Efter tilføjelse af mods, gem ændringerne i konfigurationsfilen.

6. Genstart Serveren: Brug "Stop" og derefter "Start" knapperne i kontrolpanelet for at genstarte din server.

7. Verificer Mod Installationen: Efter genstart, tjek serverens startlogfiler for at bekræfte, at mods'ne er blevet indlæst korrekt.