Introduktion

BepInEx er et populært mod-framework til Valheim, der gør det muligt at installere og køre forskellige plugins for at forbedre eller ændre spiloplevelsen. Denne guide vil vise dig, hvordan du installerer plugins på din Valheim BepInEx server.

Forudsætninger

• En opsat og fungerende Valheim server med BepInEx installeret.
  • Adgang til serverens filer, enten direkte eller via FTP.

Trin 1: Vælg og Download Plugin

Først skal du vælge et plugin, du ønsker at installere. Dette kan gøres fra websteder som Thunderstore, hvor du kan finde en række forskellige plugins. Download det ønskede plugin til din lokale computer.

Trin 2: Tilgå Serverens Plugin Mappe

• Forbind til din server via FTP eller gamepanelets filhåndtering.
  • Naviger til mappen, hvor BepInEx er installeret. Normalt vil dette være i din Valheim server mappe under BepInEx/plugins.

Trin 3: Overfør Plugin-filen

• Kopier den downloadede plugin-fil (normalt en .dll fil) til BepInEx/plugins mappen på din server.
  • Sørg for at plugin-filen er pakket ud, da de fleste plugins leveres som komprimerede arkiver.

Trin 4: Konfigurer Plugin (om nødvendigt)

Nogle plugins kræver yderligere konfiguration via konfigurationsfiler. Disse filer findes normalt i BepInEx/config mappen og kan redigeres med en teksteditor.

Trin 5: Genstart Serveren

Efter at have tilføjet pluginet, genstart din Valheim server for at sikre, at pluginet bliver indlæst korrekt.

Trin 6: Verificer Installationen

• Log ind på din server for at sikre, at pluginet fungerer som forventet.
  • Nogle plugins kan have kommandoer eller funktioner, der kan testes for at bekræfte deres funktion.

Fejlfinding

Hvis du oplever problemer, skal du først kontrollere, at pluginet er kompatibelt med din version af Valheim og BepInEx. Læs også eventuelle dokumentationer eller vejledninger, der følger med pluginet, for specifikke installationsinstruktioner eller krav.

Afsluttende Bemærkninger

At installere plugins på en Valheim server med BepInEx kan betydeligt forbedre spiloplevelsen.
Det er vigtigt at holde dine plugins opdaterede og kun bruge plugins fra pålidelige kilder for at undgå kompatibilitetsproblemer eller sikkerhedsrisici.